Kratos mobil kikötési pont

Rendelhetőszállítás 4-5 munkanap
Nettó ár

18 424 Ft +Áfa (23 398 Ft)

Az FA 60 018 00 mobil kikötési pont gyorsan és egyszerűen beépíthető beton elemekbe. A munka végeztével eltávolítva azt használható a következő helyszínen is. Eltávolítás után a beton elemben egy kis átmérőjű furat marad csupán, amit könnyen ki lehet javítani. Mobil kikötési pontok alkalmazásával költséghatékonyan lehet biztosítani a biztonságos munkavégzést helyszínről helyszínre. Elsősorban azoknak ajánljuk akik több építkezésen is dolgoznak egyszerre, vagy sűrűn kell új építési területeket látogatniuk.

Az FA 60 018 00 mobil kikötési pont megfelel az EN 795: 2012 B szabványnak. A rögzítéshez a betonba egy 18-19mm átmérőjű, minimum 110mm mély furatot kell előfúrni. Ez a kikötési pont magát feszíti be a furatba, így nem kell külön kötőanyag hozzá. 1 személy rögzítésére alkalmas kikötési pont.

Kratos zuhanásgátlóinak kötelező éves felülvizsgálatát intézze gyorsan és egyszerűen nálunk. A gyártó által kiképzett kollégáink minden Kratos kikötési pontunkat felülvizsgálják és mi visszaküldjük azt Önnek.