Kratos 5 pontos testheveder

Rendelhetőszállítás 4-5 munkanap
Nettó ár

41 311 Ft +Áfa (52 465 Ft)

Az FA 10 206 00A testheveder kényelmes, számos helyzetben használható. Kialakításánál arra törekedtek, hogy az egész napos munka során se legyen kényelmetlen a használata, ezért a legfontosabb részeken ki vannak párnázva a hevederszalagok. A heveder hozzá rögzített munkahelyzet beállító övvel rendelkezik. Az övön három hurok és három D gyűrű szolgál szerszámtartóként és extra karabíner tartóként. Ezekkel, illetve a munkahelyzet beállító övön található D gyűrűkkel TILOS a zuhanásgátláshoz használt kikötési ponthoz rögzíteni a testhevedert! Erre a célra a hevederen “A” szimbólummal jelölt D gyűrűket lehet alkalmazni.

A Kratos FA 10 206 00A testhevedere megfelel az EN360:2002 szabványnak. Univerzális méretű, a felhasználó maximális tömege 140 kg. Hevederszalagjai erős poliészter anyagból készültek, szélességük 45 mm. Súlya 2,35 kg.

Kratos zuhanásgátlóinak kötelező éves felülvizsgálatát intézze gyorsan és egyszerűen nálunk. A gyártó által kiképzett kollégáink minden Kratos testhevederünket néhány nap alatt felülvizsgálják és mi visszaküldjük azt Önnek.