Kratos automata zuhanásgátló 2.5 m

Rendelhetőszállítás 4-5 munkanap
Nettó ár

25 122 Ft +áfa (31 905 Ft)

Az FA 20 300 02 automata zuhanásgátló kis méretének és súlyának köszönhetően az egyik legkényelmesebb megoldás. Az automata zuhanásgátló blokkok egyedülálló mozgásszabadságot nyújtanak a magasban való munkavégzéskor a biztonság folyamatos megléte mellett. A blokk hevederszalaggal van szerelve. Ennek előnye a kábelekhez képest a súlya és az, hogy visszacsévéléskor kevésbé akad meg a dobban. Éles sarkoknál való lezuhanás veszélyének fennállása esetén nem használható ez a típusú automata zuhanásgátló. Nagy méretű karabínerének köszönhetően könnyedén csatlakoztatható bármilyen hevederre.

Az FA 20 300 02 automata zuhanásgátló megfelel az EN 360:2002 szabványnak. A hevederszalag maximális hossza 2.5m, szélessége 50 mm. A kategóriájában 1,15 kg súlya mellett is 15 kN terhelést képes elviselni. A zuhanásgátló blokkot maximum 100 kg tömegű felhasználó használhatja.

Kratos zuhanásgátlóinak kötelező éves felülvizsgálatát intézze gyorsan és egyszerűen nálunk. A gyártó által kiképzett kollégáink minden Kratos automata zuhanásgátló blokkunkat felülvizsgálják és mi visszaküldjük azt Önnek.