Kratos biztonsági kötél három karabínerrel

Rendelhetőszállítás 4-5 munkanap
Nettó ár

16 457 Ft +Áfa (20 900 Ft)

Az FA 30 200 15 biztonsági kötelet sokan ismerhetik Y kötélként is. Ez az alakját figyelembe véve nem is meglepő. A kis karabínert (amelyik az energiaelnyelőhöz van rögzítve) a hevederhez kell csatlakoztatni, a két nagyobbat pedig a kikötési ponthoz/pontokhoz. A két karabíner közül legalább az egyik mindig legyen rögzítve! Ezzel a biztonsági kötéllel biztosítható a haladás úgy, hogy a kikötés folytonossága ne szakadjon meg. Ideális olyan helyeken ahol nincs sínes, vagy kábeles rendszer kiépítve. Éles saroknál történő zuhanás veszélyének fennállása esetén önmagában nem használható.

Az FA 30 200 15 biztonsági kötél megfelel az EN355:2002 szabványnak. A biztonsági kötelet maximum 100 kg tömegű felhasználó használhatja. A biztonsági kötelet két felhasználónak egyszerre használnia tilos és életveszélyes! 12 mm átmérőjű, körszövött kikötőkötél. Teljes hossza 1,5m, amit az energiaelnyelő teljes kinyílásakor ér el.

Kratos zuhanásgátlóinak kötelező éves felülvizsgálatát intézze gyorsan és egyszerűen nálunk. A gyártó által kiképzett kollégáink minden Kratos biztonsági kötelünket néhány nap alatt felülvizsgálják és mi visszaküldjük azt Önnek.