SC-02-007 munkavédelmi cipő S1P

Rendelhetőszállítás 4-5 munkanap
Nettó ár

8 056 Ft +Áfa (10 231 Ft)

Munakvédelmi félcipő S1P minősítéssel van ellátva. Ez a cipő megfelel a szabvány alapvető követelményeinek.  Aki egyszer kipróbálja, jellemzően már nem is próbálkozik más cipővel.

A felső része hasított bőrből és légáteresztős anyagból készült.

Orrmerevítője nagy teherbírású acélból készült.  Ez a >200 J energiájú zuhanó tárgyaktól megvédi a lábfejet. Antisztatikus tulajdonsággal rendelkezik. Az antisztatikus munakvédelmi cipők lecsökkentik az elektromos töltések felhalmozódását, ezzel védve a dolgozót. Első sorban gyúlékony és robbanásveszély anyagok környezetében jelent ez magas kockázatot. Ezek a cipők nem nyújtanak teljes védelmet áramütéssel szemben, mivel a munkavédelmi cipő talpa és a föld között nyújt áram elleni védelmet.

A cipő talpánál a sarok részénél egy energia elnyelő talpbetét található, ami lehetővé teszi, a rá nehezedő súlyt, így kímélve a sarokra jutó terhelést. Dinamikus és pontszerű eloszlást tesz lehetővé. A cipő talpában egy talpátszúrás elleni talplemez található. A hegyes tárgyak így a munkavédelmi cipőn keresztül nem tudják megsérteni a lábfejet. Olajokat jól bírja, anyagának és mintázatának köszönhetően csúszásmentes. A talpa az olajok és üzemanyagok káros hatásának ellenáll.